Populiariausi 2023 metų nešiojamų kompiuterių gamintojai: ką naudinga žinoti?

Nešiojamas kompiuteris – darbui, mokslams, pramogoms ir kitoms veikloms itin naudingas ir reikalingas įrenginys. Nešiojami kompiuteriai, šiomis dienomis, yra itin galingi, modernūs ir inovatyvūs, o taip pat, suteikia patogų, lengvą ir laisvą naudojimą. Tad, nenuostabu, kad jie yra naudojami kur kas dažniau nei stacionarūs kompiuteriai. Rinkoje galima rasti tikrai ne vieną nešiojamų kompiuterių gamintoją, kuris naudotojus siekia nustebinti vis naujesniais, modernesniais, inovatyvesniais įrenginiais. Tam tikri iš jų – laikomi populiariausiais, geriausiais ir patikimiausiais. Šiame straipsnyje plačiau pakalbėsime apie kelis, 2023 metais daugiausiai dėmesio ir populiarumo sulaukiančius nešiojamų kompiuterių gamintojus. Galbūt tai paskatins įsigyti naują nešiojamą kompiuterį?

DELL

Vienas iš žymiausių ir populiariausių nešiojamų kompiuterių gamintojų – „DELL“. Šis gamintojas yra plačiai žinomas visame pasaulyje ir pasižymi kokybiškais, galingais ir efektyviais nešiojamais kompiuteriais. Itin plačiai „DELL“ yra žinomas dėl savo kompaktiškų, plonų nešiojamų kompiuterių su talpiomis ir ilgai veikiančiomis baterijomis. Tai tikrai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori efektyvaus ir ilgai veikiančio įrenginio darbui ar mokslams. Be kitą ko, „DELL“ gamina ir vienus geriausių verslo klasės nešiojamų kompiuterių. Šio gamintojo asortimente galima rasti tikrai galingų, naujausiais procesoriais aprūpintų ir kompiuteriniams žaidimams skirtų įrenginių. Visi šio gamintojo nešiojami kompiuteriai yra gražūs ir stilingi, gaminami iš patvarių medžiagų. Aprūpinti talpiomis baterijomis, jie garantuos ilgą veikimo laiką ir patogų naudojimąsi. 

Apple

Turbūt niekas neleis sumeluoti, kad „Apple“ nešiojami kompiuteriai yra vieni iš geidžiamiausių ir kokybiškiausių nešiojamų kompiuterių, rinkoje. Tai ilgaamžiai, patikimi ir efektyvų veikimą garantuojantys nešiojami kompiuteriai, kurie pasižymi atpažįstamu, stilingu, bet minimalistiniu dizainu. Vienas iš didžiausių privalumų, kuriuo pasižymi „Apple“ nešiojami kompiuteriai – atnaujinimai. Šis gamintojas atnaujinimais aprūpina net ir senesnius modelius, o būtent tai išskiria šiuos įrenginius iš kitų rinkos žaidėjų. Pasirinkdami „Apple“ galėsite būti garantuoti, kad gausite aukščios kokybės ekraną, puikų baterijos veikimo laiką, plono korpusą ir našų procesorių. Tiesa, šie kompiuteriai yra gana brangūs, lyginant su „Windows“ OS naudojančiais modeliais. Tačiau, toks nešiojamas kompiuteris gali tapti puikia investicija. 

HP

Nors „HP“ ne visada buvo naudotojų favoritas, naujausi nešiojami kompiuteriai tikrai pakeitė nuomonę apie šį gamintoją. Naujausi „HP“ nešiojami kompiuteriai yra greiti, galingi ir itin lengvai naudojami. Be to, jie atrodo tikrai stilingai ir yra aprūpinti puikiomis specifikacijomis. OLED ekranai suteiks nepriekaištingą vaizdo kokybę ir paliks įspūdį tiems, kurie mėgsta žiūrėti filmus ar atlieka įvairius redagavimo darbus. Taip pat, naudotojus gali nustebinti ir šių nešiojamų kompiuterių korpusų plonumas, lengvumas, pakankamai galingi procesoriai. Visą tai suteikia tikrai geras, efektyvias naudojimosi patirtis. Na, o ir „HP“ nešiojamų kompiuterių kaina tikrai vilioja pirkėjus. 

Asus

„Asus“ nešiojami kompiuteriai – dar vieni įrenginiai, šiais metais sulaukiantys tikrai daug dėmesio. Šio gamintojo asortimente galima rasti viską – tiek itin plonus ir lengvus „Zenbook“ serijos modelius, tiek pigius ir biudžetui draugiškus „Chromebook“ modelius, tiek galingus ir našius „ROG“ linijos įrenginius kompiuteriniams žaidimams žaisti. Be kitą ko, „Asus“ stengiasi visus savo įrenginius pagaminti kuo plonesnius ir lengvesnius. Tai vienas iš pirmųjų gamintojų, kuris savo nešiojamuose kompiuteriuose ėmė naudoti du ekranus. Na, o draugiška ir patraukli šių nešiojamų kompiuterių kaina bei platus, patikimų įrenginių pasirinkimas tikrai patraukia naudotojų dėmesį. 

Lenovo 

„Lenovo“ – gamintojas, kuris yra siejamas su patikimumu, patvarumu ir aukščiausio lygio verslo klasės kompiuteriais. Būtent „Lenovo“ nešiojamus kompiuterius esame įpratę matyti biuruose, mokyklose. Nors ir nepasižymi išskirtiniausiais ar stilingiausiais dizainais, šie kompiuteriai tikrai yra kokybiški, patvarūs ir našūs. Tiesa, naudinga paminėti, kad pastaruoju metu „Lenovo“ asortimentą papildė ir itin patogūs, kompaktiški bei 2-in-1 tipo nešiojami kompiuteriai. Šie modernūs ir inovatyvūs įrenginiai dėmesį patraukia ne tik savo dizainais, bet ir puikiomis specifikacijomis. Dauguma jų turi tikrai galingus ir pažangius procesorius, patogias klaviatūras ir kokybiškus ekranus. Na, o tai itin svarbu dirbant bei mokantis. Itin platų ir įvairių „Lenovo“ nešiojamų kompiuterių pasirinkimą galite rasti elektroniniame prekybos centre Varle.lt. Paspaudę šią nuorodą https://www.varle.lt/nesiojami-kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai/?f.s-gamintojas=Lenovo ne tik rasite platų Lenovo nešiojamų kompiuterių asortimentą, bet ir puikias kainas. 

Tai tik dalis geriausių ir populiariausių nešiojamų kompiuterių gamintojų, kurie sulaukė daugiausiai naudotojų dėmesio šiais, 2023 metais. Tikime, kad vienas iš šių gamintojų tikrai turės ką jums pasiūlyti!