Vyriškų rankinių tendencijos

Vyriški krepšiai. Vyriškos piniginės. Vadinkite juos kaip tik norite, tačiau madingus krepšius nešiojančių vyrų tendencija yra nauja banga. Piniginės, rankinės, rankinės ant pečių ir kuprinės – tai naujas būdas vyrams parodyti savo pasitikėjimą.

Moteriški aksesuarai tradiciškai buvo ta vieta, kur galima rasti rankinių, tačiau vyriški drabužiai pastaraisiais metais labai pasikeitė. Nuo papuošalų iki rankinių – vyrai randa naujų būdų išreikšti savo stilių, o rezultatas be galo nuostabus.

Jei ieškote būdo, kaip pradėti nešioti madingus krepšius, pradėkite nuo kažko funkcionalaus. Pagalvokite, kam naudotumėte krepšį – sporto salei, darbui, pasimatymų vakarams ar tiesiog pramogoms. Tada raskite tai, kas leidžia jaustis puikiai – spalvos, audiniai ir akcentai, kurie jus žavi.

Jei jums patinka vyriški taktiniai įtaisai ir kariški krepšiai, jums nereikės numesti daug grynųjų ant dizainerių etikečių. Yra keletas puikių alternatyvų, kurias galima pasiekti vos vienu spustelėjimu. Pavyzdžiui, standartinis poliesterio krepšys. Jis turi patvarią išorinę apdailą ir USB įkrovimo prievadą. Puikiai tinka pasivaikščiojimams į sporto salę arba pridedant papildomų stiliaus taškų prie sportinės aprangos.

Blizgūs odos maišeliai puikiai matomi. Jie turi sunkiųjų metalų akcentus, kurie suteikia krepšiui tradiciškesnę, aukščiausios klasės krepšio estetiką, kuri vyrams buvo girdėta vos prieš 10 metų.

Verslo krepšys

Galbūt greitai negrįšite į biurą, tačiau įprastas verslo stilius taip pat niekur nedings. Tendencijos dabar atspindi naują darbo pasaulį. Nesvarbu, ar esate biure, laisvai samdomas darbuotojas ar nuolatinis darbuotojas, dirbantis namuose, poreikis lankstesnio stiliaus, lengvesnio ir geresnio važinėjimo į darbą ir atgal, tačiau vis tiek turėti nešiojamąjį kompiuterį, sporto salės rinkinį ir visus būtiniausius daiktus yra didelis. paklausa. Šis sezonas pristatė didelių gabaritų krepšius ant pečių su minkšta, atpalaiduojančia išorine dalimi ir vidiniais skyreliais visoms būtiniausioms kasdienėms kelionėms į darbą ir atgal. Tai praktiška ir patogu.

Tiems, kuriems nereikia turėti daug daiktų, miniatiūriniai krepšiai šį sezoną vis dar tvirtai įsitvirtina. Tai krepšys per petį, kurį galima patogiai nešioti. Jame telpa tik būtiniausiai daiktai, kurie turi jus lydėti kiekviename žingsnyje.