Pokeris ne tik profesionalams, bet ir pradedantiesiems

Kuomet bet koks žaidimas tampa hobiu, dažniausiai jam skiriame pakankamai daug dėmesio, tad po tam tikro laiko galime net nepastebėti, kaip tampame profesionalais. Tačiau, kad ir kokiame lygyje būtume, bet koks žaidimas tinka kiekvienam, tad tikrai nereikia nuvertinti ką tik pradedančiųjų žaidėjų, nes vėliau, įgavę praktikos, jie gali tapti netgi geresni. Lygiai tokia pat situacija yra ir pokerio žaidime. Vieni jau šį žaidimą žaidžia labai ilgai ir gali vadinti save profesionalais, o kiti dar tik pradeda perprasti jo taisykles. Tačiau reikia žinoti, kad šis žaidimas tinka tiek vieniems, tiek kitiems žaidėjams.

Tikslas

Kaip ir bet kokiame žaidime, taip ir čia pagrindinis tikslas yra laimėti ir susirinkti kaip įmanoma daugiau žetonų iš priešininkų. Arba imti kitą taktiką ir stengtis, kaip įmanoma labiau išgąsdinti varžovus, kad jie pasiduotų anksčiau, nei bus atverstos visos kortos. Tad kurį variantą patogiausia pasirinkti, viskas priklauso tik nuo jūsų pačių. Reikia nepamiršti ir to, kad šis žaidimas nesivadovauja vien tik taisyklėmis, čia reikia turėti ir labai gerą psichologiją, o jeigu mokate perprasti žmonės, tai šis dalykas šiame žaidime jums tikrai pravers. Reikia žinoti, kad čia gali nutikti visko, todėl turite būti pasiruošę tiek pergalėms, tiek pralaimėjimams. Jeigu dar esate tik pradedantysis ir norite gauti kaip įmanoma daugiau informacijos, visą aktualią informaciją galite rasti čia: pokerioforumas.lt.

Kortų atvertimas

Jeigu per visą žaidimą iki pat galo lieka ne vienas žaidėjas, tuomet yra sudaroma didžiausia intriga, nes iki šios minutės nėra aišku, kas laimėjo šį žaidimą. Tad galiausiai kiekvienas žaidėjas turi atversti savo rankose turimas kortas ir parodyti visiems, kokį derinį turi ir taip bus nuspręsta, kas laimėjo. O pabaigos gali būti dvi:

  • Tik vienas žaidėjas turi pačią didžiausią kortų kombinaciją ir visus žetonus susirenka tik sau.
  • Tarp kelių žaidėjų yra surenkamos vienodos kortų kombinacijos, todėl gali būti paskelbtos lygiosios, tad ir visi statyti žetonai yra dalinami į lygias dalis.

Lygiųjų pasitaiko ne taip dažnai, tad praktiškai, kai nutinka tokios situacijos laimėtojas yra tik vienas.

Pokerio kambariai

Pokerio kambariai yra viena platforma, kur gali susirinkti visi profesionalai ir pradedantieji ir ten užsiimti šiuo žaidimu. Profesionalai galės toliau gilinti žinias ir labai dažnai skinti pergales, o pradedantieji kaupti žinių bagažą, matyti įvairias situacijas ir mokytis. Aišku, reikia žinoti ir tai, kad ne visada profesionalai žaidžia su pradedančiaisiais, paprastai žaidėjų lygiai būna apytiksliai vienodi, kad kova būtų sąžininga.