Vaizdajuosčių perrašymas į DVD – nauja mada

Džiugu, kad vis daugiau žmonių atsakingai žiūri į išaugotas akimirkas video formatu. Greitu metu galbūt net nebeturėsime galimybės pamatyti tų įrašų, kurie mums labai maloniai suspaudžia širdį. Juk technologijos kinta ir mūsų darbas yra pasirūpinti, kad įrašų formatai kistų kartu.

Šiuo metu labai mėgstama paslauga yra vaizdajuosčių perrašymas. Daugeliui žmonių tai yra galimybė atkurti akimirkas, kurios kvepia vaikyste bei geromis emocijomis.

Norisi prisiminti

Džiugu, kad šiuo metu yra siūloma tokia paslauga kaip sugadintų, sutrūkusių vaizdo juostų sutvarkymas ir vaizdo įrašo suskaitmeninimas. Tokiu atveju galima atkurti įrašus, kurie jau buvo seniai matyti ir kurie suteikia galimybę Jums vėl iš naujo išgyventi pačias gražiausias gyvenimo akimirkas. Viskam naudojama išskirtinai aukšto lygio įranga video skaitmeninimo darbams. Reikia tik patikimos įmonės, kurios teikiamos paslaugos yra labai įvairios, o kainos patenkina poreikius. Kai kurių net atliekamas senų kino juostų 8mm skaitmeninimas. Tai galimybė iš naujo pamatyti tas juostas, kurios buvo pamirštos.

Galima žiūrėti per DVD

Patikimas video kasečių skaitmeninimas suteikia galimybę peržiūrėti įrašus taip, kaip Jums labiausiai tinka. Dažniausiai pasirenkama įrašymas .mp4 formatu – žiūrėti tiesiai per TV. Taip pat galima žiūrėti ir per kompiuterį. Kiekvienas renkasi tą opciją, kuri jam labiausiai patinka ir kuri labiausiai traukia.

Rinktis reikia tuos, kurie teikia paslaugas legaliai

Faktas, kad vaizdo skaitmeninimo įrašams reikia kokybės. Dėl to siūlome tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai ir duoda garantijas. Įrašymas yra atliekama auto spalvų korekcija, skaitmeninant iš video kasetės įraše yra panaikinamos tuščios vietos. Tai padeda pasiekti tokią kokybę, kurios ir tikisi XXI amžiaus žmogus. Ir jokio skirtumo, kad video yra senas. Jis savo kokybe bei raiška gali atrodyti naujai.

Vaizdajuosčių perrašymas specialistams yra labai greitas ir labai paprastas darbas. Tik svarbiausia yra rasti tuos, kurie teikia geriausias paslaugas. Tokias, kokių reikia Jums, kad bet koks įrašas būtų prikeltas naujam gyvenimui.

Išsami informacija svetainėje: http://www.videoaudioskaitmeninimas.lt.