Kokius baldus rinktis miegamojo kambariui?

Akivaizdu, jog miegamasis kambarys – tai ne tik sienos, grindys ir lova. Norint, jog miegamasis kambarys būtų jaukus, reikia ne tik parinkti baldus, bet ir aksesuarus, kurie sukurtų malonų vaizdą. Tačiau ką pasirinkti, jog kambarys būtų ne tik gražus, bet ir komfortiškas?

Lova

Būtiniausias baldas miegamojo kambaryje – lova. Tačiau neskubėkite pirkti didelės, erdvios lovos. Tam tikrais atvejais naudinga pasirinkti sofą-lovą ir sutaupyti vietos kambaryje. Jei norite pasirinkti tinkamą baldą, neskubėkite ir pasirinkite kitus baldus. Tuomet, atsižvelgę į tai, kiek liks vietos, pasirinksite tinkamą lovą. Nepamirškite ir savo poreikių. Pagalvokite, kokioje lovoje jums bus patogiau miegoti.

Spinta

Miegamasis kambarys būtinai turi turėti spintą, kur būtų ne tik sutalpinti rūbai, bet ir likę daiktai. Nepaisant to, jog spintos atrodo vizualiai didelės, tenka pripažinti, jog jos užima labai nedaug vietos. Tad nesibaiminkite ir rinkitės spintos dydį pagal tai, kiek daiktų turite. Svarbu, jog kiekvienas jų turėtų savo vietą spintoje ir nereikėtų daiktų laikyti ant žemės.

Stalas su kėde

Stalas su kėde nebūtinai turi būti miegamojo kambaryje, jei yra atskiras darbo kambarys. Visgi daugelis mėgsta žaisti savo kambaryje kompiuterinius žaidimus arba dirbti, todėl stalą su kėde pastatyti verta. Atkreipkite dėmesį, jog jis ne tik suteiks komforto kambaryje, bet ir puikiai tiks prie interjero.

Sėdmaišis arba fotelis

Labai svarbu suprasti, jog miegamasis kambarys gali būti skirtas ne tik miegui, bet ir poilsiui. Jei miegamasis kambarys erdvus, tuomet miegojo baldai neturėtų apsiriboti vien tik spinta ir lova. Pasirinkite sėdmaišį ar fotelį, kur galėsite skaityti knygą bei ramiai praleisti laiką.

Kilimas

Pagalvokite, kaip gražiai atrodytų kambaryje gražus kilimas, kuris ne tik papuoštų kambarį ir suteiktų jaukumo, bet ir leistų jums sušilti. Pasirinkite šį aksesuarą kambariui, nes jis tikrai suteiks kambariui gražesnį interjerą. Jei norite, galite pagalvoti net apie kiliminę dangą, tai būtų puikus pasirinkimas miegamajam kambariui.

Miegamojo baldai ne tik papuoš kambarį, bet ir suteiks jaukumo bei šiltumo jausmą.