Ką reikėtų žinoti apie vibratorius?

Jokia paslaptis, kad daugiau nei pusė moterų savo namuose turi ir naudoja vibratorių. Apie juos vis daugiau yra užduodama klausimų:

  • Ar vibratoriai tinka masturbacijai?
  • Ar vibratoriai gali būti naudojami poroje?
  • Ar per dažnas vibratoriaus naudojimas gali visam laikui nutirpinti makštį?

Į šiuos klausimus yra atsakę ekspertai ir sudarė svarbiausius faktus apie vibratorius, kuriuos turėtų žinoti kiekviena moteris.

Pirmųjų vibratorių atsiradimo istorija

1869 metais buvo sukurtas pirmasis vibratorius, kuris buvo skirtas moterų depresijai ir nerimui gydyti.

Depresija buvo gydoma su vulvos aba klitoriaus masažu, o vėliau su vibravimo funkcijomis. Vibravimas gali moterims padėti patirti malonumą ir išvengti juntamų blogų emocijų. Jau nuo 1900 metų, vibratorius žmonės galėdavo pirkti ,,Sears” prekybos centre.

Vibratoriai gali užtikrinti orgazmą

Daugiau nei pusė moterų naudoja vibratorių, tačiau iškyla klausimas kodėl? Vibratoriai nepavargsta ir gali būti naudojami ilgą laiką, jeigu jie veikia nuo laido arba turi įkrautas baterijas. Tyrimai rodo, kad tik 18 procentų moterų gali patirti orgazmą prasiskverbimo metu. Vibratorius gali suteikti klitoriui stimuliaciją, kuri yra reikalinga moterims, kad būtų pasiekiama kulminacija.

Modernūs vibratoriai gali puikiai padėti pavargusios, stresą patiriančioms moterims ir suteikti puikias emocijas.

Vibratoriai nėra skirti tik masturbacijai

Remiantis tais pačiais tyrimai, vyrai ir moterys kartu naudodami vibratorių, gali pajusti didesnį orgazmą. Vyrai gali naudoti vibratorių intymumo metu ir taip suteikti didesnį malonumą ne tik savo moteriai, bet ir pačiam sau.

Jie pagerina seksualinę sveikatą

Vibratoriaus naudojimas nesukelia jokio pavojaus, o tos kurios reguliariai naudoja vibratorių, yra linkusios į geresnę seksualinę sveikatą.

Kaip išsirinkti tinkamą vibratorių?

Pirmiausia įsitikinkite, kad jūs nesate alergiški jokioms medžiagoms, kad nepatirtumėte išbėrimų ar odos dirginimo jausmo. Visuomet rekomenduojama rinktis silikono medžiagą, nes ją lengva išvalyti. Prieš naudojimą ir po naudojimo gerai išvalykite savo prietaisą, kad jis nebūtų su bakterijomis, kurios gali patekti į jūsų makštį ir sukelti infekciją. Po naudojimo visuomet galite naudoti muilą ir vandenį arba specialius variklius. Silikoninius prietaisus galima plauti ir indaplovėje.