Angliukai kaljanui: ką reikia apie juos žinoti?

Norint mėgautis kokybišku kaljano dūmu, reikėtų pasirūpinti ne tik geru kaljanu, bet ir papildomomis priemonėmis. Ir geriausias variantas būna tada, kai jos visos yra pačios aukščiausios kokybės. Nereikia galvoti, kad vien nusipirus gero kaljano, visas rūkymas bus malonus. Daug įtakos visam procesui gali duoti ir angliukai kaljanui. Tad ką turėtų žinoti kiekvienas, kas bent kartais mėgaujasi kaljanu, papasakosime šiame straipsnyje.

Pasirinkimas iš labai plačios pasiūlos

Jeigu pradėtumėte ieškoti angliukų kaljanui, tikriausiai pamatytumėte, kiek yra daug skirtingų rūšių, tad tikrai ne vienam gali kilti klausimas, tai kaip išsirinkti tuos pačius geriausius. Tad pateikiame kelis patarimus, kas leis padaryti gerą apsisprendimą:

  • Renkantis juos, galite matyti, kad kainos yra labai skirtingos. Tad nereikėtų rinktis pačio pigiausio varianto. Jeigu norite tikrai gerų angliukų, tuomet rinkitės tas, kurios yra brangesnės arba bent jau siekia vidutinę kainą.
  • Galite rinktis pagal rūšis, nes jos yra kelios. Pirmoji yra kokoso anglis. Toks variantas puikiai tiks tiems, kas nemėgsta nemalonaus poskonio ir jos degimo laikas yra gana ilgas. Kita rūšis yra citrina. Jeigu dažniausiai jūsų kaljano rūkymas yra trumpas, tai gali būti geriausias variantas, nes ji sušyla labai greitai ir nedega ilgai. Ir dar viena rūšis yra tokios anglys, kurios įsidega savaime. Tai geriausias pasirinkimas tada, jeigu kaljanas bus rūkomas lauke.

Kiek kainuoja angliukai kaljanui?

Pirmiausia verta paminėti tai, kad angliukai kaljanui tikrai nėra brangūs, todėl juos gali įsigyti kiekvienas, o svarbiausia, kad jie gali būti aukščiausios kokybės. Nurodyti tikslios kainos nėra galimybės, nes jos gali būti įvairios, o tai lemia gana nemažai faktorių, tokių kaip angliukų rūšis, kokioje parduotuvėje jos bus perkamos, kokio dydžio bus pakuotė ir panašiai. Tačiau kad ir rinktumėtės pačią aukščiausią kainą, reikia žinoti, kad angliukų užteks ganėtinai ilgam laikotarpiui, nes dažniausiai vienas angliukas naudojamas vienam rūkymui. O jeigu anglis bus kokybiška, tai ir rūkymo procesas bus gana ilgas.

Kur geriausia pirkti angliukus kaljanui?

Geriausias pasirinkimas, kurį galite padaryti, tai tokias prekes pirkti specializuotose parduotuvėse. Taip galėsite būti tikri, kad jos bus tikrai kokybiškos ir atitiks jūsų lūkesčius. Ir kalbant apskritai apie visus reikiamus įrankius ar kitus priedus kaljanui, kurie yra reikalingi, geriausia juos įsigyti tam skirtose parduotuvėse. Ir puiku yra tai, kad viską nusipirkti galima internetu.