Stogo dangos pasirinkimo gidas

Rinkoje siūlomos stogų dangos yra labai įvairios. Kai ieškote Jums labiausiai tinkamos – būtinai turite kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms. Žiūrėkite, kad danga ne tik gražiai atrodytų, tačiau ir ilgai tarnautų bei būtų funkcionali.

Visada patogu tartis su specialistais. Tokiu atveju stogų dangos bus įvertinamos kur kas paprasčiau ir greičiau. Taip pat ir mes pateiksime trumpą gidą, kuris galbūt, tikimės, kad padės jums nesugaišus daug laiko susirasti dangą, kuri ne tik tarnaus ilgai, tačiau ir atrodys labai gražiai.

  • Opcijų šiuo metu tikrai yra labai daug. Geras pasirinkimas yra prilydoma stogo danga, taip pat mėgstamos čerpės, tačiau jos kainuoja brangiai. Kai kurie renkasi paprasta bitumą, galiausiai, kiti skardą, kuri yra viena pigiausių alternatyvų. Labai dažnai pats stogas „pasako“ kokia danga labiausiai tinka. Būtinai įvertinkite jo poreikius.
  • Biudžetas. Kai tiksliai žinote savo biudžeto galimybes – dažniausiai yra kur kas paprasčiau ieškoti dangos. Ypač dėl to, kad šiuo metu paieškos dažniausiai yra vykdomos internetu. Sutaupysite daug laiko ir peržiūrėsite pasiūlymus.
  • Kuri stogo danga Jums gražiausi? Kuri geriausiai tinka prie būsto fasado? Esame tikri, kad smulkmeniškai įvertinus visas smulkmenas galiausiai tikrai pavyks rasti dangą, kuri tinka prie Jūsų būsto iki mažiausių smulkmenų.
  • Visada geriau ir verta mokėti daugiau, tačiau būti ramiu, kad stogo danga tarnaus ilgiau. Tokie yra keramikos gaminiai, taip pat ir bitumas.
  • Taip pat ilgaamžiškumą lemia ir dangos atsparumas aplinkos poveikiui. Rinkitės tokią, kuri ne tik atspari drėgmei, tačiau ir saulei. Tuomet metų eigoje mažiau bluks ir gražiau atrodys.
  • Priežiūra. Galiausiai, daugeliui žmonių norisi, kad danga reikalautų kuo mažiau priežiūros. Esame tikri, kad kai kurios labiau reiklios, o kitos – mažiau, tad įvertinkite šį aspektą.

Kad ir kuri stogo danga Jums atrodo pati tinkamiausia – svarbiausia pirmiausia yra ieškoti patikimos prekybos vietos. Tokiu atveju rasite ne tik tinkamą dangą, tačiau ir garantijas, kurios nuramina, kad radote Jūsų poreikius patenkinančią kokybę. Galiausiai, pasikartosime, kad paieškos su specialistais – visada greitesnės ir dažniausiai kokybiškesnės.