Kokius kovos menus pasirinkti?

Kovos menai yra puikus būdas ne tik praleisti smagiai laiką, bet ir fiziškai sustiprėti bei apsiginti, jei kils pavojus. Tačiau kovos menai yra labai įvairūs, todėl prieš pasirenkant juos, reikia nuspręsti, kuri sritis bus ne tik įdomiausia, bet ir labiausiai tinkanti.

Pankrationas

Pankrationas Lietuvoje yra rečiau girdima sąvoka, tačiau šie kovos menai yra ne tik labai įdomūs, bet ir be galo puikiai paruošiantis žmones savigynai. Pankrationas yra ne tik įdomūs kovos menai, bet ir labai tinkantys bet kuriems žmonėms. Tad nesvarbu, ar esate fiziškai stiprus, ar nelabai, bet kada galite išmėginti šiuos kovos menus ir įsitikinti, kad pankrationas gali būti labai įdomus.

Muay Thai

Apie Muay Thai turbūt teko girdėti daugeliui. Šie kovos menai yra ne tik labai įdomūs, bet ir turintys daug gerbėjų. Kadangi Muay Thai žavi daugelį žmonių, daugelis gali ne tik rasti bendraminčių, bet net ir draugų, kuriuos sietų tie patys užsiėmimai.

Dziudo

Dar vieni kovos menai, kurie daugelį gali sudominti, tai dziudo. Lietuvoje dziudo yra be galo populiarūs kovos menai. Dziudo leis ne tik išmokti naujų įgūdžių, bet ir paruoš visiškai naujam gyvenimo etapui. Po kurio laiko galėsite ne tik dalyvauti kovose, bet ir įsitikinsite, kad dziudo pakeis jūsų gyvenimą.

Imtynės

Jei norite pasirinkti kovos menus, tuomet imtynės gali būti dar vienas iš pasirinkimų. Kovos menai gali išmokyti jus apsiginti, tačiau tuo pačiu ir smagiai praleisti laiką. Imtynes taip pat mėgsta daugelis lietuvių, tad pasirinkę šiuo kovos menus, greitai rasite bendraminčių.

Karatė

Na, apie karatė turbūt yra girdėjęs kiekvienas lietuvis. Tai lietuvių pamėgsti kovos menai, kuriuos žino praktiškai visi. Karatė gali išmokyti ne tik savigynos, bet ir suteikti galimybę kiekvienai fiziškai sutvirtėti. Nors daugelis mano, kad karatė reikia mokytis nuo ankstyvo amžiaus, galima pastebėti, kad vis daugiau žmonių pradeda vyresniame amžiuje ir pasiekia puikius rezultatus.Daugiau informacijos apie kovos menus galite rasti čia: Pankration.lt.