KAIP IŠSIRINKTI MOTERIŠKAS ŠLEPETES?

Moteriškos šlepetės

Vasaros sezonu kiekvienos moters garderobe turi būti tinkama, lengva avalynė. Ji turi būti patogi ir puikiai atrodyti ant įdegusios pėdos. Šiuos reikalavimus atitinka daugybės spalvų ir dizaino moteriškos šlepetės. Elegantiškos moteriškos šlepetės atvirais arba uždengtais pirštais – tai kažkas, kas niekada neišeis iš mados. Ypač laisvalaikio modeliai yra būtini šių metų švenčių metu. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis tobulas aukštakulnes ar plokščias basutes? Kaip ir su kuo juos dėvėti karštą dieną? Prie ko juos derinti vakaro metu, o su kuo namuose?

Moteriškų šlepečių tipai

Patogios moteriškos šlepetės yra bet kokio amžiaus moters garderobo pagrindas. Prie jų dera ir džinsiniai šortai, ir elegantiškos suknelės. Būtent todėl verta jų turėti kelias poras, kad galėtumėte nevaržomai kurti įdomiausias vasaros stilizacijas. Klasikiniai šlepetės dažniausiai asocijuojasi su baseinu ar vilnonių kambarinių šlepečių vaikščioti namuose. Tačiau verta prisiminti, kad yra ir aukštakulnių šlepečių, kurios suplonins blauzdą ir pailgins kojas, taip pat yra šlepetės su aukštakulniais, kad būtų patogu, taip pat puikiai tinkančios vakarinėms išvykoms ir ilgiems pasivaikščiojimams. Batų parduotuvių asortimente galite rasti begalę moteriškų šlepečių variantų ir stilių. Todėl kiekviena moteris suras savo idealų modelį, kuris atitiks jos individualius poreikius. Didelė šlepečių šeima, be kita ko, apima:

Klasikinės šlepetės – atviru kulnu ir uždengtais kulnais. Plokščias padas suteikia komforto.

Baseino šlepetės – atviros šlepetės, dažniausiai pagamintos iš EV gumos granulių.

Vilnonės kambarinės šlepetės – liaudyje pamėgtos vadinti „vilnonėmis tapkėmis“

Kaip nusipirkti šlepetes, kad nesigailėtumėte?

Pagrindinė sėkmingo apsipirkimo sąlyga – tinkamas pasiruošimas. Visų pirma, verta atsakyti į klausimą, ko būtent mums reikia. Impulsu pirkti batai dažnai būna bloga idėja. Prieš pirkdami batus, patikrinkite savo drabužių spinta. Pagalvokite, prie ko tiks jūsų svajonių šlepetės. Sudarykite pavyzdžių sąrašus ir pažiūrėkite, kiek pasiūlymų gausite. Jei daug, turite žalią šviesą. Galite drąsiai įsigyti savo svajonių batų porą.

Kaip išsirinkti patogias moteriškas šlepetes?

Kad šlepetės būtų patogios, svarbiausia pasirinkti tinkamą dydį. Per maži batai ant kojos atrodys negražiai, be to, gali nubrozdinti ir nubrozdinti epidermį (tai, nepaisant mažo dydžio, gali sukelti skausmą). Kita vertus, per dideli atvartai bus tiesiog nepatogūs. Kitas veiksnys, į kurį reikia atsižvelgti, yra medžiaga. Moteriškos šlepetės iš sintetinių medžiagų gali lemti, kad pėda nebus tinkamai vėdinama, o tai savo ruožtu gali sukelti nemalonų kvapą. Todėl geras pasirinkimas pirkti natūralios odos šlepetes. Jo dėka pėdos „kvėpuoja“ ir labiau priglunda prie bato. Be to, jie yra atsparesni pažeidimams ir įbrėžimams.

Ne mažiau svarbu ir kulno tipas. Moterims, kurios didžiąją dienos dalį praleidžia aktyviai, tiks šlepetės su mažais kulnais arba lygiakulniais. Tie, kurie turi plokščią padą, gali būti sėkmingai nuvesti į baseiną. Svarbu, kad jie būtų pagaminti iš vandeniui atsparios medžiagos, šiuo atveju gumos. Svarbu tai, kad jie neturi būti nuobodžių spalvų. Šiais laikais šlepetės, dėvimos prie baseino, yra tokios pat patrauklios kaip ir paplūdimyje. Kita vertus, prie rašomojo stalo dirbančios ar kitokį sėdimą darbą dirbančios damos gali investuoti į aukštakulnius. Sidabrinės ar auksinės spalvos puikiai tiks vestuvėms ar karnavalams. Galite drąsiai juos komponuoti iš ilgų maxi ar ispaniškų kūrinių.