TOP 3 papuošalai, kuriuos pamils net ir nemėgstantys puoštis

Nors kai kam gali pasirodyti keista, tačiau tikrai ne visi mėgsta papuošalus. Kai kas geriau apsivilks gražesnę suknelę ar palaidinę, nei kad segės puošnesnius auskarus. Kartais ir matant iš šono, kai kuriai akiai gali pasirodyti keista, kad nėra segima nei vieno papuošalo. Nors kai kurie gali sakyti, kad papuošalų jiems nereikia, jie kuo puikiausiai jaučiasi be jų. Tačiau yra trys sidabrinių papuošalų kategorijos, kurios patiks net tiems, kurie nemėgsta puoštis, tad apie jas norime papasakoti šiame straipsnyje.

Auskarai

Tokioms moterims galbūt per didelių auskarų neįsegsi, tačiau paprastus ir kuklius tikrai galima. Tikriausiai vienas svarbiausių kriterijų, kurių reikėtų laikytis yra tai, kad jie niekur nekliūtų, todėl smulkūs, prie pat ausies gali būti puikus variantas. Vienu kartu jie atrodys lyg  ir nematomi, bet kartu ir puoš bei pakeis stilių į geresnę pusę. Juk tikrai kiekviena moteris nori atrodyti gražiai. Geriausias sprendimas yra sidabriniai papuošalai, nes juos galima segėti visada jie kuo puikiausiai dera prie įvairių stilių.

Žiedas

Dar vienas papuošalas, kuris gali būti mėgiamas yra žiedas. Aišku, vėl tokia pati situacija kaip ir kitais papuošalais, kad jeigu žmogus nemėgsta papuošalų, tai irgi reikėtų rinktis tokius, kurie būtų pakankamai kuklūs, per daug neblizgėtų. Jeigu sunku išsirinkti fizinėse parduotuvėse, visada galima apsilankyti internetinėse, nes ten pasirinkimas yra didesnis, tad galima išsirinkti minimalistinio stiliaus žiedą. Tad tiems žmonėms, kurie jų nemėgsta nesukels didelio diskomforto, jis bus praktiškai nejaučiamas, bet ranka vizualiai atrodys kur kas gražiau ir puošniau. Ypač tokia situacija yra palanki, kai reikia eiti į renginį ar kitokią šventę, kur reikia atrodyti gražiau nei įprastai. Kadangi rankos dažniausiai yra atidengtos, tad toks papuošalas gali būti puikus sprendimas.

Kaklo papuošalas

Tai dar vienas papuošalas, kurį gali pamėgti tie, kurie papuošalų segėti nemėgsta. Tikrai nesiūlome segtis didelius kaklo papuošalus, kurie akivaizdžiai krenta į akis, tačiau segėti smuklią sidabrinę grandinėlę gali kiekvienas. Puiku yra ir tai, kad jeigu nenorėsite, kad ji matytųsi, kuo puikiausiai ją bus galima paslėpti po drabužiais. Jeigu reikės kokio nors puošnesnio stiliaus, tuomet ant nedidelės grandinėlės bus galima prisegti nedidelį pakabuką. Taip įvaizdis atrodys žymiai puošnesnis, bet kartu ir kuklus, per daug neiššaukiantis. Pakabukai irgi gali būti patys įvairiausi, jeigu sunku priderinti, visada galima pirkti vieną komplektą ir daryti pasirinkimus, ar segėti kartu ar atskirai.